perjantai 17. helmikuuta 2012

Lipsu Lipokieli aiheuttaa ongelmia

Muuten menee ihan hyvin, mutta Heronin ongelmaksi on muodostunut kaulurittomilla hetkillä peräpään nuoleminen. Lipominen ei ole mitenkään pakonomaista, vaan enemmänkin normaaliin peseytymiseen liittyvää, mutta jo parilla lipaisulla Heron saa "haavansa" tihkumaan vähän verta. Meille on nyt vieläkin vähän epäselvää, onko normaalia, että peräpää on edelleen noin herkkä. Kuulemma bakteerien vuoksi peräpään pesu pitäisi nyt kuitenkin estää.Poika on jo niin lopen kyllästynyt käyttämään kauluria, että olemme yrittäneet antaa tämän olla tarkan vahtimisen alla vapaasti mahdollisimman paljon, mutta aina kieli pääsee jossain vaiheessa takapään puolelle, ja verta näkyy tulevan taas. Vuoto ei ole mitenkään suurta, itseasiassa erittäinkin pientä, mutta aina tulee kuitenkin pieniä verituhruja esimerkiksi lakanoille. Kauluri on aiheuttanut nyt Heronille iho-ongelmia, muunmuassa karvanlähtöä ja pieni rupikin oli kaulaan tullut, joten uimarengaspakosta haluttaisiin senkin vuoksi  luopua.

Riesana on myös edelleen ummetus, jota yritämme nyt helpottaa levolacilla, sekä mahdollista kipua olemme hoitaneet metacamilla. Heron tekikin tuossa jo parina päivänä peräkkäin ihan hyvän kakan. Tänään vessassa oli kuitenkin vain pari pientä papanaa.

Toivottavasti saataisiin nyt nopeasti tuo Heronin takamus kuntoon, niin päästäisiin takaisin kiinni normaaliin leppoisaan arkeen. Adelakin alkaa olla jo varmasti kyllästynyt kun velipoikaa vaan kokoajan hyysätään.

Sitten vielä Huom! Obs! Muistutus!

Muistakaa osallistua  ystävänpäivän Arvontaan, jonka osallistumisaika päättyy huomenna eli 18.2 klo 23.59!14 kommenttia:

 1. No onpas riesa ettei paremmin sanota!

  Kuntoudu nyt Heron-kulta!

  Ihana kuva kyllä! Tuo Heronin käpälätkin näyttää niiiin pehmeältä. Se sinun karvapuhmula oli kyllä juuri sopiva määritelmä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvapuhmula, pumpulipallero... you name it! :D

   Poista
 2. Hei, oletteko koittaneet Cothivet:iä? Haavasumute voisi kenties ehkäistä nuolemista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä olla koitettu. Nyt vasta ensimmäisen kerran kuulin moisesta, ja vähän googlettelin sitten. Täytyypä pistää harkintaan! Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 3. Lähetämme Heronille Jameksen aamuiset sydänpissiterveiset(!) sekä toivomme henkilökunnalle edelleen voimia ja vähemmän huolia ja Adelalle kärsivällisyyttä veikan toipumista odotellessa.
  -Laura, Sohvi ja James-

  VastaaPoista
 4. Harmillista :( Tuntuu myös erityisen pahalta syöksyä peseytyvän kissan kimppuun pitämään kieli pois kielletyistä paikoista. Vaikka vieressä olisi, pitää estoliike kuitenkin tehdä niin nopeasti, että todennäköisesti kissa hätkähtää siitä. Tällainen ongelma oli ainakin meillä steriloinnin jälkeen.
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei oo kivaa syöksyä peseytyvän kissan kimppuun :/ Kyllä meilläkin Heron aina vähän ihmettelee ja säikähtää, että mitäs mun pesupuuhiin puutut?

   Poista
 5. Voi Heron sun kanssas! Söpö oot kun mikä. Toivottavasti tihkut loppuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos :) Tihkuminen sais kyllä loppua.

   Poista
 6. Söpöläinen hän on! Toivottavasti konstit löytyy ja vaiva paranee pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ainoana konstina on vaan pitää enemmän kauluria.. ja sitten vahtia hirmuisesti kun kauluri ei ole päässä :/ Söpöyttä löytyy kyllä! :D

   Poista