keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Heron Hömelö Putsaaja Pötköläinen

 Eilen pötköttelin pitkän tovin makuuhuoneessa katsellen Heronin peseytymistä ja toimin henkilökohtaisena takalisto-vahtina. Poika tarvitsee kaulurittomina hetkinä aina jonkun seuraamaan, ettei kieli livahtaisi ahterin puolelle. Heron on nyt pari kertaa päässyt tässä menneen viikon aikana lipaisemaan takalistoaan, ja jo siitä on seurannut vähäistä verenvuotoa. Kaulurin käyttö siis jatkuu edelleen, emme halua ottaa mitään riskejä.

 Meillä on tällä hetkellä talouspaperirullia joka puolella asuntoa :D Aina pitää olla pisunpyyhintävalmiudessa.

Heron intoutui vähän leikkimäänkin ja ilmaisi mielipiteensä paperirullista :)

14 kommenttia:

 1. On varmasti ihanaa saada kauluri hetkeksi pois ja antautua kissamaiseen pesuun! Kauanko vielä kauluria? Onko arviota?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ompelusten poiston yhteydessä oli puhetta kymmenestä päivästä, mutta katsotaan nyt... Kauluria Heron ei millään haluaisi ottaa takaisin, kun on sen kerran pois saanut :D

   Poista
 2. Hih, vaikka herralla onkin vielä kauluri, jo postauksen otsikosta saattoi päätellä, että vointi on hömelöimäisen hyvä. Hienoa! Toivottavasti kauluriton elämä jo häämöttää, vaikkei Heron taida onneksi niin kauluristaan kärsiäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin hömelöitä ollaan koko porukka! :)

   Poista
 3. Aijai! Heron the Hurja avasi suunnattoman suuren suunsa ammolleen ja antoi paperirullan kuulla kunniansa.
  Herra Heron vaikuttaa melko hyvinvoivalta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja paperipötköä potkittiin kovasti takajaloilla myös :) Ihan hyvin täällä voidaan :)

   Poista
 4. Henna, Friede ja Figo9. helmikuuta 2012 klo 19.20

  Kyllä se paras on vahtia, ettei vain pääse pluttaamaan sopimattomia paikkoja. Ei mitään ylimääräisiä riskejä nyt! Meitäkin kiinnostaa tietää, miten kauan on vielä kauluria? Ja sekin, että miten se pissihomma muutoin hoituu nyt? Ilmeisesti ei aina osu oikeaan paikkaan, mutta sujuuko muutoin mutkattomasti?

  Mutta paperirulla saa kyllä kuulla kunniansa ;) Söpö Heron on kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pissihomma hoituu muuten hyvin, ja ihan omaan laatikkoon, mutta joskus vessassa saadaan sätky pitkin reisiä valuvasta liristä, ja sitten juostaan pissivanat pitkin asuntoa. Ja sitten toisinaan taas pantataan sitä pissiä niin kauan että ehditään jo huolestua!

   Söpöläinen kiittää!

   Poista
 5. Niin kiva kissa siinä!On ihanaa olla rennosti ihmisen jalkojen päällä!

  VastaaPoista
 6. Suloinen hömelöhän vaikuttaa jo oikein hyvävointiselta. Toivottavasti takalisto seuraa pian perässä(!) ja alkaa kestää pesuakin :)

  VastaaPoista
 7. Hyvä hyvä, Pötkömies, pijä ne varpaillaan!

  VastaaPoista
 8. Terkkuja vaan toipilaalle, joka näyttää kyllä varsin reippaalta!

  VastaaPoista
 9. Noh, kuten nimestäkin huomaat, niin olen koira. Mutta yhtä hyvin voisin olla kissa, koska viihdyn sylissä ja olen söpö. Äipällä on ollut Hipsu-niminen kissa ja Pyry-niminen mäyris ja ne olivat ihan parhaat kaverit keskenään.

  VastaaPoista