lauantai 28. tammikuuta 2012

Päätähuimaava potilas

Välillä joutuu hieman kauhunsekaisin tuntein katsella kissapotilaan menoa. Toisinaan kiikutaan häntä-ja takajalkapesulla kiipeilypuun päällä, ja toisinaan...

 "Varo nyt ettet vain tipu sieltä ja katkaise selkääsi.."

"Tipu mistä? Jaa täältä vai? Mikä tipu? Missä?"

Toisinaan siis kiipeillään vähän turhankin korkealla. Tänään olen ollut onneksi kotona, sillä kaulurikin oli jossakin vaiheessa lähtenyt livohkaan. Ainakaan kovin pahasti ei ollut Heron ehtinyt peppuaan pestä.

Heronin lääkeseuranta keittiön seinäkalenterissa.

Huomenna puolitetaan jo kipulääkeannos ja antibiootit jatkuvat enää muutaman päivän. Virtsaamista auttavaa lääkettä joudutaan varmaan jatkamaan vielä jonkin aikaa.

14 kommenttia:

 1. Voi hyvä ihme! Mistä se yleensä pääsee tuonne? Ei kai se noin korkealle voi hypätä, vai voiko??

  Se hyvä puolihan tuossa on, että ainakaan potilas ei vaikuta sairaalta. Mutta vähän rauhallisempia harrastuksia toipilailla tietysti saisi olla...

  Mukava kuulla hyviä uutisia kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Onkohan nyt potilaalla mennyt uimarengas ja laskuvarjo mielessänsä sekaisin? Aika huimaa tuo on. Ilmeisesti olo kohenee huimaa vauhtia! Hyvä niin :)

  VastaaPoista
 3. HuRRRrjan näköistä! Aivan huippuilme potilaalla ensimmäisessä kuvassa:) Seuraava kysymys täältäkin on että kuinka se potilas oikein tuonne pääsee? Ja vielä: Ai potilas? Siis kuinka? Hyvässä toipumisvaiheessa siis... Pian jo siis toipilas!

  VastaaPoista
 4. Näyttäisi paljolti siltä, että kaulurit ei paljon potilaan päätä huimaa...Eiköhän tuo ole tervehtymään päin hyvää kyytiä:D

  VastaaPoista
 5. Voi hyvänen aika sentään - ei Heron ainakaan kovin pipi voi olla enää. Todella hienoa ♥!

  VastaaPoista
 6. Hurjan näköistä kyllä tuo korkealla kiikkuminen tuon uimarenkaan kanssa :O

  VastaaPoista
 7. Huima menijä tämä toipilas :D Ensimmäisessä kuvassa Heronin kasvoista paistaa kyllä sellainen itsetyytyväisyys, ettei mitään rajaa. Hyvää jatkoa paranemiselle!

  VastaaPoista
 8. No ainakin toipilaalla on seikkailumieltä yllinkyllin. Kuvan perusteella myös ihan käsittämätön teleporttauskyky vaatekaapin päälle :D

  Pikaista paranemista niin urhealle potilaalle ja hoitojoukoillekin.

  VastaaPoista
 9. Oho, toihan onkin kätevä rengas. Ja ehkä miellyttävämpikin kuin ne muoviset itse asiassa. Näin sitä kaikenlaista kätevää näkee muiden blogissa !

  VastaaPoista
 10. Eikös sitä sanota että lapsi on terve kun se leikkii :) Ehkä Heron on kokemuksestaan toipuvana päättänyt ottaa elämästä kaiken irti ja alkanut harrastaa extreme-lajeja arvelevat Laura, Sohvi ja James.

  VastaaPoista
 11. Minulla on sama kokemus kissan huimapäisyydestä, kun kissa oli vasta toipumassa. Ihminen olisi vastaavan operaation jälkeen ollut hyvin rauhallisesti, mutta ei kissa! :D

  VastaaPoista
 12. Meiningistä ja ilmeistä päätellen toipilas voi vallan mainiosti :-D Ihania uutisia ja kuvia ♥ Ja hyvää jatkotoipumista!

  VastaaPoista
 13. Hiuh, mikä hurjapää!

  Miten Heronille maistuu Synulox? Minulla kun on nyt kokemusta kahdesta ääripäästä, niin kiinnostaa kolmas mielipide.

  VastaaPoista
 14. Henna, Friede ja Figo: Haha :D Täydessä terässä se kyllä pääse tuonne ihan hyppäämälläkin, mutta tällä kertaa hypättiin kiipeilypuun päältä, joka sijaitsee n. metrin päässä :)

  Naukulan Mamma: Voipi olla että on mielessään ne sekoittanut :)

  Myrsky: Hurja TOIPILAS pääsee kaapin päälle siis kiipeilypuun päältä, kuten Hennalle, Friedelle ja Figolle vastasimmekin :)

  mustakissa: Hyvältä näyttää tervehtymisen suhteen. Liikaa huimaa henkilökunnan päätä :)

  Minni: No ei ilmeisesti enää kovin pipi <3

  Katja: Itse en välttämättä kokeilisi :D

  ella: Heron olikin varmasti erittäin tyytyväinen kun sai henkilökunnan säikytettyä :D

  L-L: Seikkailumieltä aina tarvitaan!

  Hellu ja misut: On erittäin kätevä! Ei vois parempaa toivoa :)

  Laura, Sohvi ja James: Sais kyllä hillitä hieman tuota extremeilyänsä :)

  Sirpa ja Kollo: Joo ei itse tulis kyllä ekana mieleen lähteä vuorikiipeilemään leikkaushaavan kanssa :D

  Saila: Toipilas alkaa olla jo oma huimapää-itsensä :) Kiitos! <3

  Mindy: Synulox maistuu hyvin, kun nakkaa pillerit vaan kurkkuun. Toki nyt on alkanut lääkintä olla taas vähän taistelua, kun potilas alkaa olla jo toipilas, ja jaksaa pistää hanttiin. Meillä on ollut joskus aikaisemmin (hampaanpoiston jälkeen) Heronille sitä nestemäistä Synuloxia ja se aiheutti mm. oksentelua.

  VastaaPoista