keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Naukulasta

Eiliseltä Naukulan vierailulta sain mukaani Adelalle ja Heronille kumisen harjan, sekä pari lottopalloa, joilla sitten arvotaan, kumpi palvelusväen jäsenistä hermostuu pomppiviin palloihin ja nousee keskellä yötä keräämään pallot kaappiin parempaan turvaan.

 Eilisillan vauhdikkaassa lottoarvonnassa ei tullut yhtään kaikki oikein tulosta.
 
"Jos kerran kissaa haluat kuvata niin kuvaa mua äläkä jotain kumikissaa!"


P.s. Kiitos Naukulan Mammalle teestä ja mukavasta seurasta.

5 kommenttia:

 1. Kiertoharja! Kerro sitten, miten siihen suhtaudutaan teillä. Minä nimittäin suosittelin Naukulaan juuri tuollaista harjaa, kun se on meillä niin suuressa suosiossa, ja ajattelin, että ehkä harjavastainen Helmi hyväksyisi hänkin tuollaisen nystyräharjan. Ei vissiin hyväksynyt. ;) Onneksi harja pääsi hyvään kotiin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tasha itsellesi! Ilmeisesti palloilla on jaksettu edes vähän leikkiä ;) ? Jenni, oikeassa olet! Tämäkään harja ei vienyt Helmin sydäntä. Toivottavasti Adela ja Heron pitävät siitä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja lahjoja!

  Miten meistä tuntuu, että tosimonet blogikissaihmiset on käyneet Naukulassa? Naukulan porukkahan alkaa olla jo julkkiksia ;)

  VastaaPoista
 4. Ei täällä nyt niin moni ole käynyt :) Kolme + Tasha. Sitten olen kyllä käynyt esittäytymässä kissanäyttelyssä jos olen jonkun "tutun" siellä bongannut.

  VastaaPoista
 5. Jenni: Jeps, testauskokemuksia kertoillaan jossain vaiheessa :)

  Naukulan Mamma: Pallot kelpaavat jos henkilökunta osallistuu myös leikkiin :D

  Henna, Friede ja Figo: On kivoja! :)

  VastaaPoista