tiistai 25. lokakuuta 2011

Ahmatismia ja laatikkoahdistusta

Tänään Adela ja Heron saivat päivälliseksi pienen purkillisen Applawsin tonnikalaa.
Kului n. 5 minuuttia, ja kuulin keittiöstä yökkäilyn ääniä. Heron oli oksentanut juuri syömänsä ruuan ruokakupin eteen.
Oksennusta oli juurikin suurinpiirtein ruokapurkillisen verran, joten Adela oli ilmeisesti vain vähän maistellut, ja antanut Heronin sitten syödä loppuun, huonoin tuloksin. Ahmatilla on kakkainen loppu.

Tyynyvuoren kuningatar.
 Adela järjesti itsensä  tänään kiipeliin, kun halusi ängetä linavaatelaatikkoon. Siirtyminen alempaan vetolaatikkoon ylemmän vetolaatikon kautta, ei onnistunutkaan tavalliseen tapaan, vaan Adela jäi kynnestään kiinni pussilakanoihin ja itki laatikossa hätääntyneenä. Neitonen sai kuitenkin pussilakanaotteensa irroitettua ja paniikkitilanne oli ohi jo ennen kuin pääsin omine käsineni laatikkoon auttamaan.

5 kommenttia:

 1. Voi pieniä! Ahmatti ja hädässä oleva prinsessa ♥

  VastaaPoista
 2. Toi ahminta on itsellekkin tuttua. Yleensä meillä hotkittiin kuivapipanoita, jonka jälkeen sitten piti vatsalaukun sisältö tyhjentää (yleensä) matolle.
  Papana-ahmintaan auttoi ruuan saantia vaikeuttava kuppi, mutta samaa ei varmaankaan ole järkevää soveltaa märkäruuan kanssa :/

  VastaaPoista
 3. Voi toisia ♥ Etenkin tuota kynnestä jumiin jäämistä meilläkin tapahtuu. Figo jää odottamaan paikoilleen yllättävän pitkäksikin ajaksi eikä revi. Tämä repimättömyys oli erityisen hyvä ominaisuus kerran, kun Figo tuikkasi vahingossa kyntensä mun alahuulesta läpi. :D

  Onko muuten ahmatti ahman (Gulo gulo) johdannainen? ;)

  VastaaPoista
 4. Mikäs kansallinen kissojen tyyny- ja peittokasojen kipuamisviikko nyt on menossa? :)

  VastaaPoista
 5. Naukulan Mamma: Pieniä parkoja oikeen :D

  Katja: Juu, aikoinaan meilläkin siirrettiin Heronin raksut sellaiseen haastavampaan ruokakuppiin kun ahmatilla oli tapana ahmia. Tuo märkäruoka onkin sitten haastavampi juttu, mutta sitä meillä onneksi harvemmin ahmitaan.

  Henna, Friede ja Figo: Auts! Se oli sitten varmaan nk. Figo-lävistys? ;)

  Voipi ollakin jotain tekemistä ahman kanssa! :)

  Mindy: Varmaankin just se! :D

  VastaaPoista