maanantai 15. elokuuta 2011

Siivouspäivä

Meillä oli pari päivää sitten ahkera ja pitkä siivouspäivä. Siivoaminen on paljon helpompaa ja nopeampaa, kun on muutama tassu enemmän auttamassa.

 Adela oli apulaisena silppuamassa paperiroskia. Adelan tehtävänä oli lähinnä muovikassiin sukeltelu ja paperiroskien pyöritteleminen pitkin lattioita. Voitte varmasti uskoa miten Adela olikaan hyödyksi!
Heron toimi työnvalvojana ja tarkkaili imurointia yläilmoista. Ei parane mennä imuria liian lähelle, ties vaikka itsekin kohta löytyisi pölypussista!


 Adelan lempipaikka on olohuoneen ikkunan edessä sijaitseva nojatuoli. Huopa tyynyjen materiaalina ei ole ehkä se paras vaihtoehto, mutta kyllä imurilla lähtee kun vaan tarpeeksi kauan hinkkaa. Tässä siis nojatuolin tyyny ennen ja jälkeen imuroinnin.


8 kommenttia:

 1. Ahkerat siivosapulaiset! :)

  Kissan karvat jämähtävät tehokkaasti pinnoille. Karva on niin sähköistä, että "liimautuu" esim. kaakeleihin.

  VastaaPoista
 2. Aivan taatusti oli Adelasta suuri apu! Miten sitä voisikaan paperihommia tehdä ilman auttavaa kissaa... Imuria kyllä pitää karkuun mennä (jaa, se on muuten tipalla ettei sitä mene karkuun ihminenkin, jonka kuitenkin pitäisi olla käyttelemässä sitä imuria).

  Karvaa on! Valtavat määrät kissankarvaa. Kaikkialla. Mutta olkoon vaan, sen kanssa tulee toimeen. Kissatta taas ei tule toimeen ;)

  VastaaPoista
 3. Minä sitten pidän tällaisista ennen ja jälkeen kuvista missä eron huomaa! Ehkä joskus näette kuvan Naukulan harmaasta sohvasta tai ehkä ette :D

  VastaaPoista
 4. Sirpa ja Kollo: No on ahkeria juu! :) Niinkö meinaat että kissoista lähtis joskus karvaa? :O :D

  Henna, Friede ja Figo: Jep, karvasta viis, ilman kissaa ei kyllä tule toimeen! :) Kuka sitä sitten auttaisi paperihommissa?

  Naukulan Mamma: Heh, hyvä jos tykkäsit! :) Vähän mietin että kehtaanko edes julkisesti paljastaa meidän karvakertymiä, mutta ehkä tällä tavalla "kissapiireissä" se ei ole kenellekään mikään suuri järkytys :P

  VastaaPoista
 5. Siivous ON hyvin mielenkiintoista. Paitsi just se imuri ei...

  VastaaPoista
 6. Hei maailman paras siivouskissa, sulle ja kaverillesi on aurinkohaaste meidän blogissa. Meillä on muuten ollut joskus vielä enemmän karvaa sohvassa...

  VastaaPoista
 7. Saara: Kiitos! Vastataan heti kun ehditään! :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat siivousapulaiset! Meidän Kaaleppi rakastaa paperien silppuamista, mutta pelkää imuria yli kaiken. Mimosa puolestaan tykkää jahdata moppia ja siivousrättiä... :D

  VastaaPoista