perjantai 22. heinäkuuta 2011

Karvainen helleaalto

Vai helteinen karva-aalto?

Kuuma ja hiostava sää on saanut jälleen karvan pöllyämään oikein urakalla. Kun ottaa karvakaverin syliin, saa itselleenkin tyylikkään rintakarvoituksen. Jaettu ilo, kaksinkertainen ilo? :)

Heron on vaihtanut tänään nukkumapaikkaa tiuhaan tahtiin, missään ei ole tarpeeksi vilpoisaa. Olohuoneessa on onneksi tuuletin joka puhaltaa sohvalle viilennystä. Lisäksi tuuletin pöllyttää irtokarvan mukavasti ympäri asuntoa. Adela on nukkunut koko päivän makuuhuoneen kaapin päällä, luulisi tosin että siellä on hirveän kuuma.

Viime yönä etupihallamme vieraili iso rusakko, Heron tarkkaili sitä pitkään. Päivisin ikkunoista ei näykään mitään mielenkiintoista, kun kaikki oravat ja lintuset ovat lepäilemässä jossain piilossa.

5 kommenttia:

 1. Meillä sekä oma että hoidokkikatti on helteillä mennyt kiipeilypuun ihan yläosassa olevaan pehmustettuun pesään, johon mahtuu vain tiukasti käpertyneenä. Olen ihmetellyt, että onko ne ihan hulluja. Ehkä muualla tuntuu kuumasta paikasta tullessa mukavan vilvoittavalta. ;)

  VastaaPoista
 2. Karvaa lähtee Kollostakin nyt kovasti (eilen harjasin). Kissa vaihtaa täälläkin usein paikkaa, kun edellinen paikka lämpenee liikaa.
  Kissa tuntui nauttivan, kun eilen sen turkkia kasteltiin hieman illansuussa.

  VastaaPoista
 3. Onpas kotoisan näköistä! Jostain syystä meikäläisetenkin harmaa sohva näyttää joskus tuommoiselta...

  VastaaPoista
 4. Karvaa lähtee. Ihan tolkuttomasti. Tänään just Friedeltä kysyi, että aiotko alkaa sphinxiksi. Ei kuulemma aio, vaikka tuolla menolla sen luulisi olevan väistämätöntä...

  Ja mustat vaatteet ja hopeatäplikkäät kissat ei oikein toimiva yhdistelmä ole...

  VastaaPoista
 5. Jep, olen tehnyt saman havainnon. Tietty karvoja täytyy tiputtaa, kun on niin kuuma...

  VastaaPoista