keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Laiskaa porukkaa
On ollut niin lämmintä ja kaunista ulkona että on koneella istumiset jääneet vähän vähälle.

Adela ja Heron eivät ole vielä valitettavasti päässeet ulkoilemaan, koska aivan talomme vieressä on työmaa ja väliaikaisesti myöskin hiekkatie joka pölyttää aivan älyttömästi.
 Adela sai eilen kaksi kertaa pahan kuuloisen yskänkohtauksen, varmaankin johtuen juuri siitä että olin pitänyt tuuletusluukkua vähän auki ja hiekkapöly oli päässyt sisälle. Adelallahan on todettu jonkinasteinen astma ja tuo pöly ei varmaan ainakaan auta yhtään. Pikku naukaisutkin kuulostivat yskimisten jälkeen niin nuhaisilta että ihan sääliksi kävi kissaparkaa..

Viikonloppuna meillä olikin kevään matolääkkeiden aika. Yleensä hyvin lujatahtoinen jakiemurteleva Adela ottikin tällä kertaa todella kiltisti lääkkeen.
 Heron joka yleensä on ottanut lääkkeen melko vähällä taistelulla, olikin sitten aivan toisenlainen tapaus. Aivan märäksi klähmitty ja moneen kertaan lattialla käynyt nappula sitten meni kuitenkin lopulta kurkusta alas.

Loppuun vielä kuva Adelan yhdestä suosikki nukkuma-asennosta :)

2 kommenttia:

  1. Lääkintä on joskus melkoista "vääntämistä" kissan kanssa. Minullekin on joskus käynyt niin, että kissa on piilottanut pillerin suuhunsa ja sylkäissyt pois sopivalla hetkellä. :)

    VastaaPoista
  2. Lääkintä on tosiaan melkoista touhua! Meillä on matolääkinnät eläinlääkärin suostumuksella nyt siinä mallissa, että "annetaan jos alkaa epäilyttämään", en uskalla varmuuden vuoksi enää antaa. Etenkään Figolle, se oksentaa toiset matolääkkeet ja Drontal meni sillä "päähän" viime kesänä, lakkasi takajalat pitämästä!

    Mutta suloisia "laiskiaisia" on Adela ja Heron. Mitkä ne olikaan ne kolme asiaa, joita ihminen ei kyllästy katsomaan? Elävä tuli, virtaava vesi ja nukkuva kissa? ;)

    VastaaPoista