tiistai 24. toukokuuta 2011

Kimalaisen lennokas loppu

Aamulla olin koneella kirjoittelemassa työhakemusta, kun havahduin siihen että kissoja ei näkynyt missään. Yleensä ne pyörivät aina ympärillä ja tallustelevat näppäimistöllä kun teen tietokoneella mitä tahansa, paitsi ei tietenkään päiväunien aikaan.

Kuulin kylpyhuoneesta kylpyammeen kolinaa ja menin kurkistamaan että mistä moinen mekkala. Molemmat kissat istuivat kylpyammeessa ja näytti siltä että ammeessa on jotain kiinnostavaa meneillään.

Onko siellä taas joku ötökkä, kysyin kissoilta.
Adela nosti hieman päätään aivan kuin vastatakseen kysymykseeni, jolloin huomasin sen tassujen alla olevan valtavan kokoisen, joskin hieman rampautuneen näköisen kimalaisen.

Äkkiä nostin kissat pois ammeesta eteiseen ja jätin kimalaisen kylpyhuoneeseen lukkojen taakse.

Soitin eläinlääkäriin ja kysyin mahdollisen kimalaisenpiston haittavaikutuksista. Eläintenhoitaja kertoi minulle, että tuskimpa pistosta mitään vakavempaa aiheutuisi. Tarkkailin kissoja puhelun jälkeen, ja ilmeisesti kimalainen ei ollut päässyt pistämään kumpaakaan. Huhhahhei ja helpotus!

Minä itse pelkään kuollakseni kaikenlaisia pörriäisiä, joten toistaiseksi kimalainen sijaitsee edelleenkin kylpyhuoneessa ja odottaa miehisemmän puoliskon kotiinpaluuta.

Loppuun vielä random kuva. Nauttikaa!

6 kommenttia:

 1. Kappas, useassa kissataloudessa on selvästi ollut tänään outo kylpyhuonepäivä :D Selvästikin kylppäri on se missä sattuu ja tapahtuu...

  VastaaPoista
 2. Testing, tuleeko läpi(nää)?

  VastaaPoista
 3. Saara: Ilmeisesti kylppärissä on jotain taikaa :)

  Zepa: Läpi tulloo! :)

  VastaaPoista
 4. Täällä sama juttu - minä kammoan siivekkäitä pörriäisiä ja kissaa ne kiehtovat.

  VastaaPoista
 5. Mutta kissathan vain yrittivät auttaa sinua pelossasi :) !

  VastaaPoista
 6. Meille on kanssa joskus tullut ampiaisia tupaan. Siinä vaiheessa mulle iskee paniikki, kissat äkkiä toiseen huoneeseen ja pistimellä varustetut ötökät pihalle! Vaan kun niitä olisi kuulemma niin kiva jahdata :/

  Onneksi ei teidän tyypit saaneet pistoksia! Ja hyvä tietää ettei se arvatenkaan aiheuttaisi sen suurempia vaivoja.

  Kiva kuva, btw ;)

  VastaaPoista