lauantai 30. huhtikuuta 2011

Evakko

 Torstaina jouduttiin evakuoimaan Adela ja Heron lähes koko päiväksi olohuone-työhuone akselille. Meillä on meneillään putkiremontti ja kissa-apulaisia ei välttämättä sellaisissa hommissa tarvita. Kumpikaan karvainen ei yhtään pelännyt porausääniä ja kolinaa. Kovasti vaan kiinnosti päästä katsomaan remonttihommia tarkemmin.

 Heron kurkki oven alta ja pääsi kerran vähän tassusilla tunnustelemaankin putkenpäätä ja mittanauhaa. Ovenkarmit olivat koetuksella koko päivän. Ehkä seuraavaksi oviremontti??

 Palkinnoksi päivän kärsimyksistä Adela ja Heron saivat sitten illalla Curverin Petlife Beautyboxin, se kun sattui olemaan Cittarissa tarjouksessa. Olen jo pitkään harkinnut tuon laatikon ostamista kun kissantarvikkeille ei koskaan tunnu olevan järkevää paikkaa.
Pitäähän sitä kauniilla kissoilla olla paikka kauneuden-ja komeudenhoitovälineille. Adela päätti että laatikkoa voi käyttää myös itse kaunottaren säilytykseen.

Onneksi ensiviikolla pitäisi putkirempan olla jo kokonaan ohi!

4 kommenttia:

 1. Laatikko on kyl niin hieno juttu että siitä saa lohtua ja korvausta kaikkeen - remppaeristykseenkin!

  VastaaPoista
 2. Jokaisen kissan remonttivarustukseen pitäisi kuulua tuollainen laatikko. :) Iloista vappua!

  VastaaPoista
 3. Hui! Remontti! Meillä Figo olisi kyllä pysynyt tiukasti sängyn alla. Friede ei, utelias tyyppi kun on...

  Kaunotar havaitsi - aivan oikein - että "beautybox" tarkoittaa sitä, että laatikossa on kauneutta. Ja jos se sitten olikin tyhjä, asia oli korjattava ;)

  Hyvää vapunpäivää!

  VastaaPoista
 4. Olisikohan remontti jo ohi, jos asiantuntevat kissat olisivat osallistuneet ;) ?

  VastaaPoista