keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Catit ja CanonMeille kotiutui viime viikolla uusi kamera, nimeltään Canon EOS 1000D. Kyseisellä laitteella olisikin tarkoitus ottaa sitten myös tulevaisuudessa tämän kattipäiväkirjan kuvat. Ajateltiin myös kokeilla tämmöstä isompaa kuvakokoa, jonka vuoksi täytyi sitten tuota sivupalkkia pienentää.

Aikamoista opettelua on ollut kun on siirrytty tuosta kännykkäkuvailusta kuvaamaan ihan oikealla kameralla mutta tässä on nyt muutama kuva menneeltä kameraviikolta. Heron ei jostain syystä tykkää olla Canon-kuvattavana niin paljon kuin Nokia kuvattavana :) Adela sen sijaan poseeraa mielellään ja oikein ammattilaisen elkein.

Mitäs rakkaat lukijat ovat mieltä kuvakoosta, sivupalkin koosta jne.? Palataanko vanhoihin pienempiin kuviin vai onko isot kuvat ihan jees?

6 kommenttia:

 1. Liputan isompien kuvien puolesta! Kerrassaan hienoja kuvia, nämä ihanat aurinkoiset ilmat ainakin Pirkanmaalla innostavat pitkästä aikaa kuvaukseen :D

  Kivan raikas tämä teidän blogin ulkoasu. Kevättalvi ja tulppaanit on juuri sitä aikaa että tekee mieli tehdä blogiuudistuksia.

  VastaaPoista
 2. Kuvakoko on sopiva. Hienoja kuvia olet saanut uudella kamerallasi.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun iso kuvakoko kelpaa. Olisin halunnut jo aiemminkin laittaa kuvat suurempina tänne, mutta puhelimen kameran kuvanlaatu ei kuitenkaan päätä huimaa.

  L-L: Kevät on uudistusten aikaa, niin blogissa kuin kotonakin :)

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia! Ja kuvakoko on hyvä. Erityisen hyvä on tuo kuva, missä Heron kurkistelee huonekalujen takaa ;) Suuri Vaanija!

  VastaaPoista