perjantai 4. kesäkuuta 2010

Heron suosittelee: Jauheliha-aurajuustopihvit

Siivouspäivänä on hyvä palkita itsensä herkullisella ruualla. Tänään meillä oli siivouspäivä. Kun henkilökunta oli siirtynyt olohuoneen puolelle imuroimaan, Heron puolestaan oli päättänyt raskaan siivousurakan uuvuttamana  siirtyä keittiön puolelle ja kaivaa folion alle peitetyn pihvin lattialle.
Kun henkilökunta vihdoin oli saanut siivouksen päätökseen, löytyi keittiön lattialta tyytyväisen oloinen kissa joka oli valitettavasti ehtinyt hotkaista jo puolet pihvistä naamariinsa. Onneksi pihvien ainesosissa ei ollut mitään kissalle vaarallista, kuten esimerkiksi sipulia.

Että sellaista tällä kertaa.

Pihvien ohje täältä:  http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/175480/Atkinsin%20aurapihvit

2 kommenttia:

  1. Nyt iski nälkä - heti kohta ostamaan sekä jauhelihaa että aurajuustoa, nam! :) Minunkin täytyy olla tarkkana Kollon kanssa, sillä kissa tykkää jauhelihasta ja kyllä sille varmaan aurajuustokin maistuisi (kaikki maistuu paitsi kala). :D

    VastaaPoista
  2. Ruokavaras :D Meillä on pysyny todella hyvin kurissa ruoan varastelu. Koskaan ei ole kadonnut muuta kuin sulamssa olleet kanan suikaleet, jotka oli siis kissoille tarkoitettukin ( varas oli Mici ;) ). Gaston ja Mörri ei edes hypi keittiöntasoille.

    VastaaPoista